FRAGT 39 DKK (PAKKESHOP) - FRI FRAGT OVER 499 DKK

x

Søg i vores butik

OM ØKOUNGER

 

Hjertelig velkommen til Økounger - et lille æstetisk univers fyldt med skønne produkter til de kære små!

Hos Økounger har vi fokus på økologi og bæredygtighed. De fleste af vores produkter er økologiske og mange er også GOTS certificerede, den strengeste standard for økologi på markedet i dag. Fælles for alle produkter er dog en høj kvalitet, der er designet til at holde længe og kan gå i arv. Vi vægter højt at alle brands har gennemsigtighed og ærlighed i alle processer af produktionen.

Vi har et lille, men meget nøje udvalgt sortiment. Alle produkter er særligt håndplukkede af os og personlige favoritter - både gode, kendte danske og udenlandske brands, men også helt nye og spændende "upcoming" brands er i blandt sortimentet. Hos Økounger finder du tøj med "det lille ekstra" - som du ikke finder alle andre steder. Vi har en forkærlighed for det nostalgiske look - der henfører os til en tid "da Mormor var barn."

Hos Økounger vægter vi kundeservice meget højt, og vil gøre alt for, at du som kunde får en god oplevelse. Du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller andet på info@okounger.dk. Du kan også ringe på tlf.: (+45) 5182 2222 mandag-fredag mellem 9 og 15.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i vores lille univers!


 //Ditte & Co.🤍

FØLG OS PÅ INSTAGRAM @OKOUNGER

Trustpilot