VI HOLDER EFTERÅRSFERIE I HELE UGE 42 - BESTILLINGER SENDES IGEN FRA 25. OKTOBER 2021

x

Søg i vores butik

OM ØKOUNGER

Hjertelig velkommen til Økounger - et lille univers fyldt med skønne produkter til de kære små (0-6 år)

Mit navn er Ditte og det er mig der står bag Økounger - godt støttet op af min lille familie.
Hos Økounger har vi primær fokus på økologi og bæredygtighed. De fleste af vores produkter er økologiske og mange er også GOTS certificerede, den strengeste standard for økologi på markedet i dag. Fælles for alle produkter er dog en høj kvalitet, der er designet til at holde længe. Vi vægter højt at alle brands har gennemsigtighed og ærlighed i alle processer af produktionen.

Vi har et lille - men meget nøje udvalgt - sortiment. Alle produkter er særligt håndplukkede af mig - både gode, kendte danske mærker, men også helt nye og spændende "upcoming" brands er i blandt sortimentet. Hos Økounger finder du tøj med "det lille ekstra" - og som du ikke finder alle andre steder.

Jeg står inde for alle varer - så godt som alle produkter er "testet" på egen krop. Hvis jeg ikke ønsker at putte min egen lille guldklump i det - så er det ikke at finde på Økounger's hylder!

Hos Økounger vægter vi kundeservice meget højt, og vil gøre alt for, at du som kunde får en god oplevelse. Du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller andet på info@okounger.dk. Du kan også ringe på tlf.: (+45) 5182 2222 mandag-fredag mellem 9 og 15.

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen i mit lille univers!

Kærlige hilsner
Ditte & Økounger
 

FØLG OS PÅ INSTAGRAM @OKOUNGER