VI HOLDER SOMMERFERIE 18/7 - 11/8-2024 (BEGGE DAGE INKL) BESTILLINGER LAGT I DENNE PERIODE AFSENDES FRA 12/8-2024

x

Søg i vores butik

FRAGT & FORSENDELSE

 

 

LEVERING

 

Hos Økounger bestræber vi os på at afsende dine varer inden for få hverdage. Bestiller du inden kl. 10.00 på hverdage, ekspederes og afsendes pakken som oftest samme dag.

Normalt modtager du dine varer inden for 1-3 hverdage.

 

Bemærk dog, at der i tilfælde af forsinkelser hos leverandører eller under udsalg kan forekomme længere leveringstid.

 

I tilfælde af forsinkelser, restordrer eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen - f.eks. give dig pengene tilbage eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

 

Prisfejl: Hvis en pris er åbenlys forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

 

Hos Økounger sender vi alle bestillinger med GLS, som leveres til din nærmeste pakkeshop eller med omdeling.

 

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Økounger naturligvis en ny leverance uden beregning - såfremt den stadig er på lager.

 

Du er også altid velkommen til selv at afhente dine varer hos Økounger, og derved spare fragten - marker blot i feltet "Henter selv" ved bestilling.

 

 

FRAGTPRISER

 

- 39,00 DKK leveret til dit nærmeste pakkeshop med GLS

- 59,00 DKK med omdeling med GLS

- FRI FRAGT ved køb over 499 DDK

 

 

Hos Økounger fremsender vi din bestilling i miljøvenlig emballage.

 

Vi leverer gerne til udlandet - kontakt os på info@okounger.dk for nærmere information. Vær dog opmærksom på et højere fragtgebyr samt længere leveringstid end normalt.

 

IKKE AFHENTET PAKKE

 

Du kan ikke returnere en vare ved at nægte modtagelse af pakken. Ved manglende afhentning af en forsendelse i pakkeshoppen returneres pakken til os. (Efter 7 kalenderdage)

Ønskes pakken gensendt opkræves en ny fragtbetaling på 39 DKK samt gebyr på 55 DKK, som dækker de udgifter, vi har haft i forbindelse med en ikke afhentet pakke.

Ønskes den ikke gensendt, vil der blive modregnet et beløb på 55 DKK som dækker de udgifter, vi har haft i forbindelse med en ikke afhentet pakke.

 

 

 

FØLG OS PÅ INSTAGRAM @OKOUNGER

Trustpilot